Projecten

Project Begraafplaats Katwijk aan Zee

Uitbreiding begraafplaats Duinrust in Katwijk.

In opdracht van de Stichting Beheer Begraafplaatsen Hervormde Gemeente wordt de begraafplaats Duinrust uitgebreid.

De aannemer in deze is Den Breejen Infra. Naast de aanleg van nieuwe paden, hekwerken en groenvoorziening zal de begraafplaats uitgebreid worden met 90 keldergraven en circa 110 zandgraven.

Met trots kunnen wij melden dat de Stichting wederom gekozen heeft voor de DBE Crypta elementen. Een keldergraf bestaat uit één bodemring en twee opzetringen waarna deze ruimte biedt voor drie bijzettingen.

De Crypta elementen hebben een duurzaam karakter. De maximale vochtindringing bedraagt 0,5 cm zodat de bewapening niet wordt aangetast en de kwaliteit voor decennia gewaarborgd blijft.

Katwijk 003   Katwijk 006  Katwijk 015

Project “Bovengronds begraven” Rotterdam

Zuiderbegraafplaats en Hofwijk

DB Econorm
Voor meer informatie over Bovengronds Begraven klikt u hier. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Project “Urnenwanden” gemeente Smallingerland
begraafplaats Slingehof vooraanzicht
begraafplaats Waldhof
In opdracht van Gemeente Smallingerland heeft DB Econorm een tweetal urnenwanden geplaatst op de begraafplaatsen Wâldhôf en Slingehof.
De urnenwand op Wâldhôf bestaat uit 69 urnenkamers en Slingehof biedt een zestigtal urnenkamers aan.

Project “Bovengronds begraven” gemeente Haarlem
Afbeelding1 AAA Haarlem Mooi def

In samenwerking met de begraafplaats Sint Josef in Haarlem, heeft DB Econorm gezorgd voor een verdere verduurzaming en uitbreiding van de mogelijkheden op deze mooie begraafplaats. Voor meer informatie over Bovengronds Begraven klikt u hier. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Project “Bovengrondse Grafkelder” Beverwijk

4
DB Econorm is trots op haar innovatieve karakter. Zo hebben wij in Beverwijk in samenwerking met de begraafplaats en nabestaanden uiting kunnen geven aan de laatste wens van de overledene: in plaats van begraven te worden in de grond, in een grafkelder, hebben wij de grafkelder laten stuken en boven de grond geplaatst. Interesse? Neem dan contact met ons